Medewerkers

de Orgelkonzerte I (1938) en II (1943) van Hans Friedrich Micheelsen zijn op YouTube te bekijken!
klik hier√ā¬†om orgelkonzert I te bekijken.
I / II / III
Klik hier√ā¬†om te kijken naar konzert II.
Toccata (0'00)
Trio (6'35)
Fuge (10' 09)
Beide werken betreffen een live-opname van een concert op het van Vulpen-orgel te Brouwershaven.
Met speciale dank aan Marien Stouten
In 2018 zal Gerben 2 concerten spelen op instrumenten die aansluiten bij de cd-serie Audite Nova; Het eerste concert op het beroemde transeptorgel van de Laurenskerk te Rotterdam op zaterdag 11 augustus om 16.00 en een concert op het W. van Leeuwen-orgel in de Ontmoetingskerk in Zevenhuizen (ZH) op zaterdag 15 september om 20.00. 

Behaalde het diploma Uitvoerend Musicus (1e fase) en de aantekening orgelimprovisatie in 2004. In 2006 studeerde hij cum laude af voor de opleiding 2e Fase uitvoerend musicus (met als hoofdvakken orgel & improvisatie) aan het Brabants conservatorium.
Docenten waren Bram Beekman en Henco de Berg.
Tevens volgde hij privé-lessen bij Ansgar Wallenhorst, Naji Hakim en Ben van Oosten.
Cursussen improvisatie werden gevolgd bij Thierry Escaich en Lo√Įc Maill√©.

Lees meer...

Jaco volgt al jaren orgelles bij Gerben en volgde hem op als organist van de Hervormde kerk te Klundert.

Is tegenwoordig als organist werkzaam te Nieuwpoort, en registreert regelmatig bij Gerben's concerten. Houdt immer het hoofd koel, ook als Gerben meent dat er iets niet goed gaat...

Henk was jaren in de boeken- en muziekzaak van Lindenberg-Rotterdam werkzaam, en registreert sinds een jaar of 10 bij de vele concerten van Gerben.

Bij de productie van 'Audite Nova' deed Henk de muziekregie...  Door zijn humor konden we tijdens de opnamen ook ontspannen!

Drs. Bart van Buitenen (1973) studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en ontving orgelonderricht van Tony Rozendaal, Bas de Vroome en Cor Ardesch. Als organist is hij verbonden aan de Evangelisch Lutherse en Hervormde gemeente en de Oud-Katholieke parochie te Dordrecht. Tijdens zijn studie functioneerde hij regelmatig als plaastvervangend Universiteitsorganist. Verder was hij lange tijd organist van de Waalse gemeente te Rotterdam.

Lees meer...

Koos Schippers werd geboren op 14-10-1945.

De wereld is een plek vol intense en prachtige kleuren, maar ik hou ervan in zwart/wit te fotograferen.
Ik heb een passie voor monochroom sinds ik ¬Ī 50 jaar geleden voor het eerst een camera in handen kreeg.
Het is nog altijd mijn favoriete medium.

Lees meer...

Audio en geluid waren sinds zijn jeugd een hobby. De kennismaking met Gerben Mourik bracht dat in 1999 in een stroomversnelling. De eerste opnames werden gemaakt en in 2001 werd Inside .Audio opgericht. Sindsdien werden nog vele CD's met Gerben opgenomen.

Lees meer...

Gérard van Betlehem (1960) levert maatwerk op het gebied van grafische vormgeving en fotografie, waarbij service en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. U kunt bij hem terecht voor huisstijlen, logo's, periodieken, brochures, boeken, jaarverslagen, folders maar ook voor een booklet voor uw cd, bent u bij hem aan het juiste adres.

Jan Quintus Zwart werd in 1957 te Emmen geboren.
Zijn eerste lessen ontving hij van zijn vader Willem Hendrik Zwart en later van de Kamper pianopedagoge Corrie Nijkamp.
Vervolgens volgde hij orgel-, piano- en theorielessen aan de Kamper Muziekschool bij Henk Sleurink en Henk Bos.

Lees meer...